Choď na obsah Choď na menu

Goedkope Manchester City voetbaltenue kind kopen online

13. 4. 2016

2015/16 UEFA Champions League kwart-finale tweede been, Manchester City thuis met 1-0 van Paris Saint-Germain te verslaan. Manchester City met een totaal score van 3-2 voor de eerste keer bereikte de Champions League halve finale.

De held van het spel is ongetwijfeld het dragen No.17 Manchester City shirt 2015 2016 Kevin De Bruyne scoorde hij het enige doelpunt te helpen Manchester City winnen Paris Saint-Germain.

Dit seizoen, De Bruyne speelde 35 wedstrijden voor Manchester City, heeft bijgedragen 15 doelpunten en 11 assists, hij gemiddeld 95 minuten kan een doel gemaakt. Als het niet twee maanden out met blessures, hij is zeker een van de favorieten van dit seizoen Premier League MVP.

Natuurlijk, als je de fans van Manchester City en Kevin De Bruyne, kunt u kopen een Goedkope voetbalshirts 2015/16 om uw steun voor hen te tonen.