Choď na obsah Choď na menu

Liverpool gaat terug naar de eerste plaats in de Premier League

17. 12. 2018

Middenvelder nummer 23 goedkope voetbalshirts eigenaar Xherdan Shaqiri kwam van de bankbrand Liverpool terug naar de top van de Premier League en verhoogde de druk op Manchester United Jose Mourinho met een 3-1 overwinning.

De uit twee kamers bestaande cameo van 20 minuten van Zwitserland international spaarde de blos van doelman Alisson Becker, wiens 33-minuten durende huiler Jesse Lingard een gelijkmaker had gegeven die de bezoekers nauwelijks verdienden. Liverpool tenue 2018/19 goedkoop met hoge kwaliteit!

Dat bleek de meesterschap te zijn, want hij scoorde tweemaal, beide via verleggingen, om toe te voegen aan de 24e minuutopener van Sadio Mane toen Liverpool voor de eerste keer versloeg in negen competitievergaderingen. Je kunt voetbaltenue Liverpool kind kopen om je steun te betuigen.

Zelfs met een wedstrijd om Mourinho te verslaan besliste € 100m middenvelder Paul Pogba was geen deel van de oplossing omdat de Franse Wereldbeker-winnaar een ongebruikte vervanger was.

De United-toegekende goals betekenden dat ze meer hadden ingelaten in 17 wedstrijden (29) dan in het afgelopen seizoen en trail leaders Liverpool met 19 punten - ze staan ​​11 van de top vier.